Burgers’ Zoo en het World Street Painting Festival slaan de handen ineen

Op station Arnhem Centraal is deze week een grote getekende mangroveboom verschenen. De boom staat symbool voor de samenwerking tussen Burgers Zoo en het World Street Painting Festival 2017.

Op woensdag 12 juli opent de Arnhemse dierentuin namelijk de deuren van de nieuwe Mangrovehal. Daarnaast komt er een grote 3D tekening op de muren aan de trans in de zuidelijke binnenstad van een mangrove bos. Naast bomen, kun je in het nieuwe mangrovebos ook een heleboel dieren bewonderen. Bijvoorbeeld zeekoeien, vlinders, krabbben, vissen en vogels. Het zijn dan ook deze diertjes die tijdens het festival de route langs alle 3D tekeningen aan zullen geven.

Niet alleen is Burgers’ Zoo te zien in de binnenstad, het festival komt ook terug in de dierentuin. Midden in het park zal een 3D straattekening gemaakt worden door een van de internationale kunstenaars.