Deelnemen

Wanneer?

WSP Masterclass: vrij 6, zat 7 & zon 8 juli 2018

Kom zelf tekenen tijdens het festival! Een week lang werken kunstenaars van over de hele wereld onder het oog van het publiek aan de mooiste 3D tekeningen. Wanneer je de kunstenaars in actie hebt gezien beginnen je handen te jeuken om zelf aan de slag te gaan! Tijdens verschillende activiteiten en workshops kun jij laten zien wat je in huis hebt en de fijne kneepjes van het vak leren. Houd het programma de komende tijd goed in de gaten om te zien wat er allemaal te doen is.

MasterclassSpeciaal voor iedereen (18+) die affiniteit heeft met tekenen, is er de World Street Painting Masterclass waarbij je kunt laten zien wat je in huis hebt en het publiek kunt verbazen met jouw straattekening.
Gedurende de masterclass ga je aan de slag met een 2D of 3D straattekening in jouw eigen ontwerp in het thema. Je wordt hierbij gekoppeld aan een van de internationale kunstenaars die voor je klaarstaat om je te ondersteunen, al je vragen te beantwoorden en met (kritisch) kunstenaarsoog naar jouw werk te kijken.

Voor wie?Tijdens de masterclass wordt je begeleid door de internationale street painters. Om te zorgen dat iedereen begeleid wordt op zijn/haar niveau om zo alles uit de masterclass te kunnen halen, kun je je inschrijven voor de masterclass binnen een van de volgende klassen:

  • 1. Professioneel (straat)tekenaar: Ga zelfstandig aan de slag met jouw ontwerp in 2D of 3D en ontvang tips en een kritische blik van de internationale kunstenaars.
  • 2. Ervaren kunstenaar/tekenaar: Onder begeleiding van de internationale kunstenaar ga je aan de slag met je eigen ontwerp in 2D of 3D. Leer bij over techniek en krijg de beste tips en tricks!
  • 3. Getalenteerde hobby tekenaar: Maak kennis met de basis van het straattekenen in 2D of 3D onder begeleiding van de internationale kunstenaars.

Kortom, of je nu een ervaren 3D (straat)tekenaar bent of kennis wil maken met straattekenen in 2D, de street painters gaan graag met jou aan de slag!

World Straat Painting Masterclass 2018
• Vrijdag 6, zaterdag 7 & zondag 8 juli

De masterclass is onderdeel van het World Street Painting Festival 2018 en vindt plaats in Arnhem.  De deelnamekosten voor de masterclass zijn eenmalig €70,- voor de drie dagen. Materiaal om te werken en catering gedurende de drie dagen zijn bij de kosten inbegrepen.

Geïnteresseerd in deelname?Klik hier om je aan te melden voor de World Street Painting Masterclass. Aanmelden kan tot en met maandag 30 april 2018. Voor vragen of meer informatie mail je naar: info@worldstreetpainting.nl.

De Masterclass is vol. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor informatie over de Masterclass van 2019.