ELKAAR WEER ‘ONTMOETEN’ IN 3D STRAATKUNST 

Doetinchem vol 3D ontmoetingsplekken tijdens WSP Achterhoek

Doetinchem wordt deze zomer voorzien van ruim 500m2 straatkunst bestaande uit maar liefst tien 3D Street Paintings gemaakt door een selectie van top van de internationale kunstenaars. Tijdens World Street Painting in de Achterhoek wordt de kunst live voor je neus op straat gemaakt. De Street Painters uit, Amerika, Frankrijk, Polen, Italië, Bosnië Herzegovina, België, Duitsland en Nederland krijgen de uitdaging om nieuwe ontmoetingsplekken in Doetinchem te creëren. 

Talent van Doetinchem

Speciaal voor kinderen wordt op zondag 29 augustus een do it yourself contest georganiseerd waar kinderen met hun ouders of vriendjes met elkaar kunnen tekenen in de Boliestraat. Wat was het een toffe Kids Contest in Doetinchem. Er waren 85 kinderen die met hun tekening de Boliestraat extra kleur hebben gegeven. Bekijk hier de winnaars!

Laat je fotograferen in een illusie

Vanaf zondag 15 augustus mag het publiek in de kunstwerken gaan staan, waar iedereen elkaar tot en met 31 oktober 2021 in kan gaan ontmoeten. Met de 3D straatkunst wordt een route gemaakt door het centrum waardoor de binnenstad verandert in een grote ontmoetingsplek. Geniet en ontmoet elkaar in een 3D Street Painting en laat je fotograferen in een ware illusie.   

ARTIESTEN

AGENDA

ROUTE

TICKETS